Danas se turizam, a posebno gastronomija, izuzetno brzo mijenjaju. Gosti možda i nisu izbirljiviji, ali žele isprobati nešto novo pa je na nama da se mijenjamo u duhu novih trendova.
Cilj Gastro akademije je podići kvalitetu ugostiteljske usluge, ali edukacije nisu samo namijenjene djelatnicima u ugostiteljstvu, već svima željnima novih znanja iz tog područja.
Investicija u sebe je uvijek najbolje ulaganje jer sve nove vještine i znanja su isključivo doprinos našem osobnom i profesionalnom rastu.
Znate li što je enogastronomija te kako se izrađuju tradicionalne krčke šurlice? Kako pravilno pripremiti tatarski biftek, a kako carpaccio?
Pripremili smo za vas izvrsne radionice!
Prijavi se na naš newsletter i ne propusti više nijednu posebnu ponudu!
Pridruži se mnogima koji redovito dobivaju sve informacije o ponudama
i atraktivnim pogodnostima.
Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Visoke poslovne škole PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr