Poslovni engleski jezik 1
Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
Cilj kolegija:
Ciljevi ovog kolegija su razviti jezične kompetencije, ovladati gramatičkim strukturama te čitati, slušati, pisati i govoriti na engleskom.
Sadržaji kolegija:
- Brendovi
- Putovanja
- Promjene
- Organizacija
- Uspjeh u sukobu
- Oglašavanje
- Novac
- Čitanje grafikona
- Sales pitching
Očekivani ishod:
Nakon polaganja ovog kolegija očekuje se da će studenti moći:
- Izraziti vlastite stavove korištenjem odgovarajuće terminologije na engleskom jeziku iz područja turizma i ugostiteljstva.
- Koristiti se engleskim jezikom u govornoj i pisanoj komunikaciji u kontekstu poslovanja u području turizma i ugostiteljstva .
- Koristiti primjeren vokabular u formalnom i neformalnom poslovnom okruženju.
- Izraziti vlastite ideje vezane za karijeru i različite poslovne situacije u svakodnevnom radu.
Prijavi se na naš newsletter!
Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.

Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr