Poslovni engleski jezik 3
Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
Cilj kolegija:
Cilj ovog kolegija je razviti srednju razinu jezičnih kompetencija u engleskom jeziku kroz ovladavanje gramatičkim strukturama te usavršavanje vještina čitanja, slušanja, pisanja i govora, s naglaskom na primjenu jezika u stvarnim životnim situacijama, uključujući komunikaciju s klijentima iz drugih zemalja.
Sadržaji kolegija:
- Poslovna korespondencija – emailovi, popratna pisma, životopisi, ponude
- Telefonska komunikacija – rezervacije i prodaja
- Vrste smještajnih objekata
- Hotelski objekti i njihovo ustrojstvo
- Vrste i kategorizacija hotela
- Hotelski sadržaji i usluge
- Zabava u hotelu i turističkom mjestu
- Restorani
- Kulture u poslovanju
- Ljudski resursi
- Intervju za posao
Očekivani ishod:
Nakon odslušane nastave i izvršenih svih unaprijed definiranih obveza predmeta, studenti će moći:
- Primijeniti poslovne koncepte na potrebne situacije iz poslovanja u turizmu i ugostiteljstvu.
- Koristiti naučeni vokabular iz područja turizma i ugostiteljstva.
- Odabrati odgovarajuće gramatičke strukture na B2 razini poznavanja jezika.
Prijavi se na naš newsletter!
Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.

Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr