Drago nam je da razmišljaš napraviti odlučan korak u svojoj karijeri i uz tebe smo 100%

Ostavi svoje podatke ako želiš dobiti više informacija.

dualni studij
managementa

Prijediplomski

  • Business management
  • Management u gastronomiji i restoraterstvu

Diplomski

  • Financijski management
  • Management malih i srednjih poduzeća
  • Sportski management

Zašto odabrati PAR?

Dobro pitanje, a odgovor se nalazi na početku stranice a i 
u tekstu ispod…

Upiši dualni studij managementa, spremno izađi na tržište rada i postani budući lider

Ako nakon diplome ne želiš čekati na posao, upiši PAR u Rijeci prvu i jedinu privatnu visokoobrazovnu instituciju u Primorsko-goranskoj županiji. Ove smo godine  postali dio novog europskog sveučilišta za dualno obrazovanje koje u svojoj mreži ima preko 70.000 studenata u devet zemalja. EU4dual povezuje nastavu i praksu u gospodarskom subjektu, stavljajući naglasak na razvoj za tržište rada relevantnih vještina i kvalifikacija.

Erasmus+ mobilnost za studente

PAR ima preko 80 potpisanih bilateralnih i Erasmus sporazuma kojima se osigurava mobilnost studenata. Svake godine PAR ugošćava grupu međunarodnih studenata koji provode semestar ili dva u Rijeci te sudjeluju u ljetnim i zimskim školama.

PAR-ovci imaju priliku sudjelovati u konferencijama i radionicama, razvijati svoju kreativnost kroz projekte i inkubatore, te razvijati nove poslovne modele u suradnji sa stranim studentima.

Rad u malim grupama i konzultativna nastava

Veleučilište PAR posebnu pozornost pridaje zaposlenim studentima i sportašima pružajući im fleksibilan mentorski pristup i konzultativnu nastavu, rad u malim grupama, pristupačne profesore i stručnu praksu.

Upiši PAR jer te priprema za realne životne i poslovne izazove

Ako si u potrazi za suvremenim obrazovanjem koji ti pruža znanje i vještine potrebne za siguran uspjeh u poslovnom svijetu –  Izaberi PAR Veleučilište koje stvara lidere!

Mjesto u PARu te čeka!

Ostavi svoje podatke ako želiš dobiti više informacija.

Skip to content