Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda
Početak nastave:
11.11.2024.
Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda
Predbilježbe u tijeku
Uložite u znanje, uložite u sebe!
Trajanje i načini izvođenja nastave
Program obrazovanja Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda provodi se redovitom nastavom u trajanju od 195 sati. Ishodi učenja ostvaruju se kroz teorijski dio nastave u trajanju od 60 sati, vježbi u trajanju od 105 sati, te seminarima u trajanju od 30 sati.
Program je usklađen s HKO, a njegovim završetkom stječe se 15 ECTS bodova.
POPIS SKUPOVA ISHODA UČENJA | Obujam u ECTS bodovima | Ukupno sati |
---|---|---|
Kreiranje turističkog proizvoda | 11 | 120 |
Eno i gastro turizam | 3 | 45 |
Kulturno povijesna baština zavičaja | 1 | 30 |
UKUPNO: | 15 | 195 |
Uvjeti za upis polaznika u program: Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 828,72 (6.244,00 HRK)
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda
Program odobren od Agencije za znanost i visoko obrazovanje
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
Prijavi se na naš newsletter!
Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.
Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr