Menadžment odjela hrane i pića
Menadžment odjela hrane i pića
Trajanje i načini izvođenja nastave
Program obrazovanja Menadžment odjela hrane i pića provodi se redovitom nastavom u trajanju od 495 sati.
Program usklađen s HKO, a njegovim završetkom stječe se 36 ECTS bodova.
Moduli i skupovi ishoda učenja
Popis skupova ishoda učenja Obujam ECTS Ukupno sat
Ljudski resursi u odjelu hrane i pića 3 45
Organizacijska psihologija 2 30
Organizacija radnog procesa u odjelu hrane i pića 3 45
Održivi razvoj odjela hrane i pića 2 30
Upravljanje kvalitetom u odjelu hrane i pića 3 45
Financijsko poslovanje odjela hrane i pića 4 45
Promotivne aktivnosti u odjelu hrane i pića 4 45
Kreiranje ponude hrane i pića 4 45
Korištenje postojeće i buduće pametne (SMART) tehnologije u gastronomiji 3 45
Nutritivna i energetska vrijednost hrane 3 45
Sljubljivanje hrane i vina 2 30
Maslinovo ulje i proizvodi od masline u ugostiteljstvu 3 45
UKUPNO: 36 495
-
Menadžment odjela hrane i pića 3.110,00 EUR
Cijena cijelog programa
Prijavi se na naš newsletter!
Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.

Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr