„On Board Croatia“ by PAR

Pozivamo vas da sudjelujete u našem edukacijskom programu za strance “On Board Croatia”. Ovaj program je osmišljen kako bi pružio podršku doseljenicima u Hrvatskoj i omogućio vam integraciju u društvo i radnu zajednicu.

Detalji programa:

  • Naziv programa: On Board Croatia
  • Datum početka: ožujak 2024.
  • Vrijeme održavanja: kontinuirano 40-80 sati prema potrebama poslodavaca
  • Mjesto: Veleučilište PAR i In-House po potrebama klijenata
  • Ciljevi programa: Pružiti podršku u učenju hrvatskog jezika, upoznati kulturu i tradiciju Hrvatske, pružiti informacije o zapošljavanju i stvaranju mreže kontakata.

Program će se sastojati od različitih aktivnosti, uključujući predavanja, radionice, terenske posjete i interaktivne sesije. Naš tim stručnjaka bit će tu kako bi vam pomogao u svakom koraku integracije u Hrvatsku.

 Program se sastoji od :

  1. Integracijski programi: Hrvatska je imala različite potrebe usmjerene na integraciju doseljenika u društvo i radnu snagu. To uključuje programe za učenje hrvatskog jezika, kulturnu prilagodbu, savjetovanje i podršku pri zapošljavanju.
  2. Poduzetničke inicijative: Kroz naš PAR Inkubator pružamo programe podrške za doseljenike koji žele pokrenuti vlastiti posao ili razviti poduzetničke ideje. To može uključivati ​​pristup financijskim sredstvima, obuci i savjetovanju.
  3. Obrazovne inicijative: PAR kao dio Europske alijanse za dualno obrazovanje ima programe za strane studente ili istraživače koji dolaze u zemlju radi studiranja ili istraživačkog rada. Ovi programi mogu uključivati ​​stipendije, razmjene i potporu za smještaj i prilagodbu.
  4. Međunarodne suradnje i inicijative: PAR kao dio Europske alijanse za dualno obrazovanje sudjelovati u međunarodnim programima i inicijativama koje se odnose na migracije, kao što su programi Europske unije ili inicijative UN-a.

Sudionici naših radionica mogu očekivati da će naši iskusni predavači obrađivati i individualne ljudske potrebe i organizacijske, praktične zahtjeve, kao i osjetljivo područje komunikacije. Naš pristup se odvaja od “pristupa usklađivanja”, odnosno samo prenošenja znanja o normama, propisima, standardima ili specifičnim komunikacijskim tehnikama. Umjesto toga, naše sudionike vodimo kroz iskustvo “otkrića, a ne predavanja”, što osigurava dugoročno učenje i kulturnu integraciju ne gubeći iz vida individualne potrebe i ciljeve.

Voditeljica "On Board Croatia" programa

Vaš iskaz interesa dostavite na info@par.hr , rado ćemo Vas kontaktirati i zajednički prilagoditi program Vašim potrebama . Radujemo se Vašem dolasku i nadamo se da ćete uživati ​​u programu “On Board Croatia”  ,  poslodavcima pružiti mogućnost lakše integracije radne snage , a stranim državljanima olakšati boravak u Hrvatskoj.

Informativni obrazac

Želite ponudu? U tri koraka ste gotovi!

Skip to content