Zero waste
Program Zero waste u gastronomiji razvijen je u suradnji Visoke poslovne škole PAR i Hilton Costabella
Resort & Spa.
Polaznici će kroz program upoznati značajke koncepta zero waste koji je dio održivog razvoja svake turističke
destinacije te sastavni dio održivog ugostiteljstva.
Nastava će se održavati u Hilton Costabella Resort & Spa kako bi polaznici u praksi upoznali koncept „zelenog
pristupa“ neophodnog u organizaciji svakog suvremenog ugostiteljskog objekta.
MODUL | TRAJANJE |
---|---|
Održivo upravljanje i organizacija poslovanja u gastronomiji | 8 |
Održiva hrana | 24 |
Održivo upravljanje otpadom u gastronomiji | 8 |
Kompetencije – nakon završetka programa polaznici će moći:
- Primijeniti pristupe održivog upravljanja i organizacije poslovanja u gastronomiji
- Razviti zero waste strategiju upravljanja poslovanjem u gastronomiji
- Upravljati zero waste pristupima u planiranju jelovnika u skladu s trendovima u suvremenoj ugostiteljskoj ponudi
- Koristiti moderne uređaje u kuhinji s ciljem kontinuiranog unapređenja efikasnosti i efektivnosti proizvodnih procesa
- Upravljati procesom održivog upravljanja otpadom u gastronomiji
- Primijeniti ekološke pristupe održavanju higijenskih uvjeta u objektu (kuhinja, radne površine, oprema, …)
Metode rada: prezentacija, interaktivna radionica, diskusija, praktična nastava i vježbe.
Prijavi se na naš newsletter!
Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.

Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.
Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr