Preskoči na sadržaj
Facebook Instagram Youtube Linkedin
Vaučeri za besplatno obrazovanje
Search
Close
Hrvatski
logo PAR
  • Naslovna
  • Studij
    • Prijediplomski studij
      • Poslovno upravljanje
      • Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
    • Stručni diplomski studij – Poslovno upravljanje
      • Smjer Upravljanje financijama
      • Smjer Upravljanje malim i srednjim poduzećima
      • Smjer Upravljanje u sportu
  • Upisi
    • Dokumentacija
    • Modeli plaćanja
    • Ugovor
  • International
    • Dolazne mobilnosti studenata
    • Dolazne mobilnosti osoblja
    • Odlazne mobilnosti studenata
    • Odlazne mobilnosti osoblja
    • Erasmus+ natječaji
    • Međunarodna stručna praksa
    • Bitni dokumenti
    • Kratki programi
    • Međunarodni projekti
  • Cjeloživotno obrazovanje
    • Usavršavanje i osposobljavanje
      • Menadžer u sportskoj organizaciji
      • Administrator u sportskoj organizaciji
      • Instruktor pilatesa i joge
      • Mikrokvalifikacije u visokom obrazovanju
    • Programi Turizam i ugostiteljstvo
      • Turistički vodič
    • Mini MBA
      • Mini MBA zdravstveni turizam
    • Vaučeri
  • Eventi
    • PILC konferencija
    • PAR Poduzetnički kamp
    • Gradina znanja
    • Žene bez PARdona
  • Vaučeri
    • Asistent za upravljanje projektima
    • Knjigovođa/knjigovotkinja
    • Internetski marketing i brendiranje
    • Web programiranje
    • Društveno odgovorno poslovanje
Menu
  • Naslovna
  • Studij
    • Prijediplomski studij
      • Poslovno upravljanje
      • Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
    • Stručni diplomski studij – Poslovno upravljanje
      • Smjer Upravljanje financijama
      • Smjer Upravljanje malim i srednjim poduzećima
      • Smjer Upravljanje u sportu
  • Upisi
    • Dokumentacija
    • Modeli plaćanja
    • Ugovor
  • International
    • Dolazne mobilnosti studenata
    • Dolazne mobilnosti osoblja
    • Odlazne mobilnosti studenata
    • Odlazne mobilnosti osoblja
    • Erasmus+ natječaji
    • Međunarodna stručna praksa
    • Bitni dokumenti
    • Kratki programi
    • Međunarodni projekti
  • Cjeloživotno obrazovanje
    • Usavršavanje i osposobljavanje
      • Menadžer u sportskoj organizaciji
      • Administrator u sportskoj organizaciji
      • Instruktor pilatesa i joge
      • Mikrokvalifikacije u visokom obrazovanju
    • Programi Turizam i ugostiteljstvo
      • Turistički vodič
    • Mini MBA
      • Mini MBA zdravstveni turizam
    • Vaučeri
  • Eventi
    • PILC konferencija
    • PAR Poduzetnički kamp
    • Gradina znanja
    • Žene bez PARdona
  • Vaučeri
    • Asistent za upravljanje projektima
    • Knjigovođa/knjigovotkinja
    • Internetski marketing i brendiranje
    • Web programiranje
    • Društveno odgovorno poslovanje
logo PAR

Započinju prijave za stručnu praksu!

  • 20 ožujka, 2018
  • PAR

Poštovani studenti,

nastavno na predstavljanje projekata stručne prakse koje se održalo u ponedjeljak, 19.ožujka, u nastavku Objave možete pronaći detaljnije informacije vezane uz mogućnost obavljanja stručne prakse.

Kako je napomenuto, s trenutkom Objave Natječaja (utorak, 20.ožujka), kreću prijave za pojedini Inkubator.

Prijavljujete se slanjem motivacijskog pisma i životopisa na e-mail mentora pojedinog kolegija (e-mailova mentora možete pronaći niže u Objavi).

U kopiju e-maila prijave obvezno stavljate i profesoricu Milicu Šuljić (milica.suljic@par.hr), voditelja Ureda za praksu.

Kako je ovo imitacija svega onog što Vas čeka nakon što završite fakultet, molimo Vas da se potrudite prilikom same izrade dokumenata i da implementirate sve što ste naučili tijekom prethodnih i tekućih kolegija.

Životopis – obrazac životopisa: CV_kandidata

Savjeti za dobro motivacijsko pismo: http://mojfaks.com/nakon-predavanja/zelis-na-praksu-ili-na-erasmus-vrijeme-je-da-naucis-sve-tajne-dobrog-motivacijskog-pisma

Krajnji rok za slanje prijave je ponedjeljak, 26.ožujka u 12 sati.

Prijave koje budu poslane nakon tog datuma neće biti razmatrane, a studenti koji propuste rok za prijavu neće biti u mogućnosti odraditi praksu u ovom semestru.

 

Projekti prva godina studija (60 sati, 5 ECTS bodova):

NAZIV INKUBATORA

MENTOR NA INKUBATORU

KONTAKT MENTORA

Gastro Hub Lidija Starčević lidija@poduzetnicko-uciliste.hr
Razvoj projektnih ideja Rene Jerončić i Daniel Trošić rene@silos-rijeka.com

NAPOMENA – Inkubator Kanal RI je već popunjen(prijave su se odvijale u listopadu/studentom 2017.godine)

 

Projekti druga godina studija (120 sati, 5 ECTS bodova):

NAZIV INKUBATORA

MENTOR NA INKUBATORU

KONTAKT MENTORA

Brandiranje KRUG-a Marija Mažar marija@stilueta.net
Promocija Par Poduzetničkog kampa Mirjana Fijolić mirjana.fijolic@par.hr
Event management (Wine Ri ˛& Sail and Learn) Žarko Stilin zarko.stilin@gmail.com
Joy in life – Croatia Maja Tomažić Jakumatović albonakommerce@gmail.com

 

Treća godina (240 sati, 10 ECTS bodova) obavlja praksu na jedan od sljedećih načina:

  1. Putem rada u nekoj od firmi
  2. Putem Inicijative za mlade HUP-EBRD
  3. Putem inkubatora na PAR-u ili rada na PAR-u

Ukoliko je student treće godine odabrao mogućnost C obavljanja praks mogućnosti su sljedećee:

NAZIV INKUBATORA

MENTOR NA INKUBATORU

KONTAKT MENTORA

Izrada komunikacijske strategije Lidija Blažević Pajdaš lidija@creatriivity.eu
Pisanje EU projekata Tihana Kalčić tkalcic@par.hr
Rad u organizaciji Visoke poslovne škole PAR Martina Jurković mjurkovic@par.hr

 

Nakon obavljenih razgovora za posao bit će formirani timovi, a nakon toga će se izraditi i raspored obavljanja stručne prakse prema jednom od termina predviđenih rasporedom predavanja.

Nakon što praksa započne, važno je imati na umu sljedeće:

  • Potrebno je potpisati Ugovor o stručnoj praksi – Ugovor o strucnoj praksi
  • Potrebno je potpisati Sporazum o povjerljivosti – Inkubator Sporazum o povjerljivosti

Nakon što praksa završi, u lipnju će se održati predstavljanje rezultata inkubatora, a najbolji studenti će biti nagrađeni (popust na studij, tečaj stranih jezika, edukacije…).

Također, nakon samog završetka inkubatora dužni ste ispuniti i predati Izvješće Voditeljici Ureda za praksu Milici Šuljić najkasnije u roku od 14 dana nakon završetka prakse.

Prilikom pisanja Izvješća pomoći će Vam ovi dokumenti:

  • Obrazac Izvješća o stručnoj praksi – Izvjesce o obavljenoj strucnoj praksi
  • Uputstva za pisanje Izvješća o stručnoj praksi koji je svaki student dužan ispuniti po završetku prakse –Uputstva za pisanje Izvjesca

Praksa će se smatrati uspješno obavljenom i bit će Vam dodijeljeni pripadajući ECTS bodovi ukoliko ste:

  • Predali pravovremeno Izvješće i isto je prihvaćeno od strane Voditelja Ureda za praksu
  • Nakon što se Vaš mentor potpisom Ugovora o stručnoj praksi složio kako ste ispunili sve obveze studenta na praksi
  • Nakon što se Voditelj Ureda za prakse svojim potpisom složio sa sudom mentora na Vašem inkubatoru.

Detalji o načinima obavljanje stručne prakse nalaze se u sljedećem pravilniku: PRAVILNIK O STRUCNOJ PRAKSI

Kao i prethodnih godina, izvanredni studenti će praksu obaviti pisanjem i predajom projektnog rada. Uputstva i same teme projektnih radova bit će objavljeni u travnju.

Srdačan pozdrav

 

 

Podijeli ovu objavu:

Search
POSLJEDNJE NOVOSTI
  • Coca-Colina podrška mladima Hrvatska poziva studente PAR-a na besplatne online edukativne programe 2. lipnja, 2023
  • Svjetski dan borbe protiv poremećaja hranjenja 1. lipnja, 2023
  • JAVNI POZIV ZA KORIŠTENJE USLUGA JURK EDIH-A 24. svibnja, 2023
  • Putem mjera za samozapošljavanje do vlastitog poslovanja 23. svibnja, 2023
  • Obavijest studentima – tehnički problemi s pristupom moodle platformi (23.05.2023) 23. svibnja, 2023
KATEGORIJE
  • ActivU
  • AUDID
  • Blog
  • Centar za karijere
  • CPMES
  • ERASMUS
  • EU Fondovi
  • Gostujuće predavanje
  • HUBBAZIA
  • Iz medija
  • Međunarodna suradnja
  • mikrokvalifikacije
  • Natječaj
  • Novosti
  • Podrška
  • Promocije
  • Studenti – PAR
  • Studenti – vanjske
  • Studentski zbor
  • Uncategorized @hr
  • Vijesti
  • Žene bez PARdona

veleuciliste_par

veleuciliste_par
[Baltazar na Trgu] Prvi Baltazar na Trgu u organi [Baltazar na Trgu]

Prvi Baltazar na Trgu u organizaciji PAR-ovaca i Zajednice sportova Primorsko-goranske županije u jednoj je manifestaciji spojio znanost, obrazovanje I sport te okupio više od 300-tinjak djece iz Primorsko-goranske I Krapinsko-zagorske županije. U programu su sudjelovala djeca osnovnih škola, izlagači I gosti. 🧪🎓⚽️

STEM radionice, popularno-znanstvene teme, interaktivni pokusi i zanimljive prezentacije naš Trg Riječke rezolucije pretvorile su u laboratorij profesora Baltazara. 🧬🔬

Osim STEM radionica Baltazar je ponudio i razne sportske aktivnosti. Zajednica sportova PGŽ održala je niz sportskih radionica i predstavila 6 sportova. 🎾♟

Na Baltazaru nitko nije ostao gladan, za to se pobrinula ekipa naših gastro PAR-ovaca pod vodstvom voditelja Zorana Delića, koji su za sve sudionike i posjetitelje pripremili odličnu paštu s tunjevinom. 🍝

Prvi dan Baltazara na Trgu zaključen je koncertom kojeg je održao naš brucoš - Damir Kedžo. 🎙

Hvala svima koji su sudjelovali na našem prvom Baltazaru na Trgu, vidimo se i iduće godine! 💙
Za sve naše izlagače i sudionike pripremili smo Za sve naše izlagače i sudionike pripremili smo kratki video koji vam pokazuje put do Baltazar Trga! 🚙
[PAR gastro studenti kuhaju na jedrilicama!] Št [PAR gastro studenti kuhaju na jedrilicama!]
 
Što sve mora imati brodska kuhinja i koje tajne skriva, studenti su doznali pripremajući jela zajedno sa svojim profesorom Zoranom Delićem, voditeljem programa Gastro akademije Veleučilišta PAR na KIGO Yachting jedrilici. ⛵️

Isplovili su iz riječke luke i krenuli put Cresa. Pripremljeno je nekoliko jednostavnih ali kvalitetnih jela mediteranske kuhinje spravljenih od visokokvalitetnih namirnica našega kraja, riba, dagnji i sezonskog voća i povrća. Naravno sve prilagođeno uvjetima brodske kuhinje. 🥗🫒

Tko ima uzbudljiviju terensku nastavu od naših PAR-ovaca? 👩‍🏫
[Primorsko-goranska županija obilježila 30 godin [Primorsko-goranska županija obilježila 30 godina od osnutka]

Naša dekanica doc. dr. sc. Gordana Nikolić prisustvovala je svečanom obilježavanju Dana Primorsko-goranske županije u Kristalnoj dvorani opatijskog Hotela Kvarner. 🤝

Put Županije posljednjih je 30 godina bio izrazito dinamičan, a napravljeni su i značajni pomaci. U tom je vremenu i naša država doživjela velike društveno- ekonomske, demografske i gospodarske iskorake! 📈✅

Čestitamo našoj PGŽ na velikih 30, te nastavljamo graditi odlične odnose i njegovati suradnju budući da je i Veleučilište PAR dio tog zamašnjaka koji doprinosi uspjehu, razvoju i promociji naše Županije! 👏🥳
[PILC 2023] Održali smo našu 12. međunarodnu z [PILC 2023]

Održali smo našu 12. međunarodnu znanstveno – stručnu konferenciju PILC ovog vikenda u opatijskom hotelu Milenij.

Razgovarali smo o ekonomskim i digitalnim izazovima leadershipa IR4.0, o društvenim, obrazovnim i tržišnim očekivanjima od generacije Alpha te poduzetničkim idejama naših polaznika Hubbazie. 🗣

Održali smo studentske radionice i debate ali i nezaboravni After/Alumni PARty u Nautica Restaurant na Kantridi. 🥳

Zahvaljujemo svima koji su bili dio ovogodišnjeg PILC-a, vidimo se i sljedeće godine! 💙
Studenti gastronomije i restoraterstva posjetili s Studenti gastronomije i restoraterstva posjetili su restoran Melek koji se nalazi u sklopu Islamskog centra u Rijeci gdje su se upoznali sa svim običajima i pravilima uzgoja, nabave i pripreme hrane prema Halalu. 🍲

Osim vrlo zanimljivog i poučnog predavanja učili su o pripremi poznatih jela kao što su čorbe, dolme, odlični deserti, ali i o pripremi i posluživanju Turske kave. ☕️

Zahvaljujemo se gđi. Alvini Maričić, njezinom suprugu i cijelom timu restorana koji su nas ugostili i naučili nešto novo. 😊

🔔 Za kraj mala ekskluziva ➡️ u centru Rijeke (ex Ćakula) otvorit će još jedan restoran s istom ponudom početkom lipnja pa će biti još bliži svima koji vole odličnu domaću hranu. 🔔
Odbrojavamo sitno do PILC-a! 🕙 📅31. ožujka Odbrojavamo sitno do PILC-a! 🕙

📅31. ožujka i 01. travnja 2023.
📍Hotel Milenij, Opatija
🔗Prijave na linku: https://www.par-conference.com/REGISTRATION-ALL/
🔔PAR dodjeljuje stipendije za Sail&Learn 2023🔔

✅ Student/ica si na Veleučilištu PAR, a ujedno i poduzetnik/ca? 
✅ Želiš naučiti više o Industriji 4.0 i IoT dok upoznaješ ljepote južnog Jadrana?

📩 Prijavi se na BOOT-CAMP „Sail&Learn – Green & Sustainable Entrepreneurship“ koji će se održati od 15.7. do 22.7.2023. i osvoji stipendiju u vrijednosti od 1.500,00 EUR! 
 
📥Prijave su otvorene do 20.3.2023. na ➡️ https://par.hr/2023/03/10/par-nudi-stipendije-za-boot-camp-sail-and-learn/

Požuri jer mjesta su ograničena ❗️

#edih #ai&gaming #industry4.0. #IIoT
Load More... Follow on Instagram

Prijavi se na naš newsletter!

Saznaj sve o aktualnim ponudama, novostima i događajima u Veleučilištu PAR.

Izrada stranice sufinancirana je u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “WWW vaučeri za MSP-ove” referentne oznake KK.03.2.1.17
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost korisnika Veleučilište PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51 000 Rijeka.

Za više informacija o EU fondovima posjetiti web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Facebook Instagram Linkedin Youtube
EVENTI
  • PILC konferencija
  • Žene bez PARdona
  • Gradina znanja
  • PAR Poduzetnički kamp
  • StartUp Europe Awards
Menu
  • PILC konferencija
  • Žene bez PARdona
  • Gradina znanja
  • PAR Poduzetnički kamp
  • StartUp Europe Awards
KONTAKT
  • info@par.hr
  • +385 (0)51 327-037,
    +385 (0)51 327-322
  • Trg Riječke rezolucije 4,
    51000 Rijeka, Hrvatska

Copyright © 2021 PAR | Impressum

Sustav kvalitete | Pravo na pristup informacijama | Pravila privatnosti | Statut i pravilnici 

Ured za znanost

  • Katedre
  • Kolegiji
  • Predavači
  • Knjižnica
  • Izdavačka djelatnost
Menu
  • Katedre
  • Kolegiji
  • Predavači
  • Knjižnica
  • Izdavačka djelatnost

Ured za studente

  • Ured za studente
  • Sportska akademija
  • Centar za karijere
  • Studentski poduzetnički inkubator
  • Humanitarne akcije
Menu
  • Ured za studente
  • Sportska akademija
  • Centar za karijere
  • Studentski poduzetnički inkubator
  • Humanitarne akcije

Upisi

  • Dokumentacija
  • Modeli plaćanja
  • Ugovor
Menu
  • Dokumentacija
  • Modeli plaćanja
  • Ugovor

PAR

  • O nama
  • Organizacijska struktura
  • Društveno odgovorno poslovanje
  • Konzultantske usluge
  • EU fondovi
  • Statut i pravilnici
  • Sustav kvalitete
Menu
  • O nama
  • Organizacijska struktura
  • Društveno odgovorno poslovanje
  • Konzultantske usluge
  • EU fondovi
  • Statut i pravilnici
  • Sustav kvalitete
Menu
  • Studij
    • Poslovno upravljanje
    • Upravljanje u sportu
    • Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
    • Upravljanje malim i srednjim poduzećima
    • Upravljanje financijama
Menu
  • Cjeloživotno obrazovanje
    • Vaučeri
    • Web programiranje
    • Internetski marketing i brendiranje
    • Knjigovođa/knjigovotkinja
    • Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije društveno odgovorno poslovanje
    • Asistent za upravljanje projektima
    • Turistički vodič
Menu
  • Upisi
    • Dokumentacija
    • Modeli plaćanja
    • Ugovor
Menu
  • Ured za znanost
    • Kolegij
    • Predavači
    • Knjižnica
    • Izdavačka djelatnost
Menu
  • International
    • Odlazne mobilnosti studenata
    • Odlazne mobilnosti osoblja
    • Mobilnosti studenata
    • Dolazne mobilnosti osoblja
Menu
  • Ured za studente
    • Sportska akademija
    • Centar za karijere
    • Studentski poduzetnički inkubator
    • Humanitarne akcije
Menu
  • Vaučeri
    • Internetski marketing i brendiranje
    • Asistent za upravljanje projektima
    • Web programiranje
    • Knjigovođa/knjigovotkinja
    • Društveno odgovorno poslovanje
Menu
  • PAR
    • Organizacijska struktura
    • O nama
    • Društveno odgovorno poslovanje
    • Konzultantske usluge
    • EU fondovi
    • Sustav kvalitete
    • Statut i pravilnici
  • EnglishEnglish
STUDIJI
PREDDIPLOMSKI

Poslovno upravljanje

Management u gastronomiji i restoraterstvu

DIPLOMSKI

Financijski management

Management malih i srednjih poduzeća

Sportski management
URED ZA ZNANOST
  • Katedre
  • Kolegiji
  • Predavači
  • Knjižnica
  • Izdavačka djelatnost
PAR STUDENT
  • Ured za studente
  • Sportska akademija
  • Centar za karijere
  • Studentski poduzetnički inkubator
  • Humanitarne akcije
UPISI
  • Dokumentacija
  • Modeli plaćanja
  • Ugovor
INTERNATIONAL

Dolazne mobilnosti studenata

Dolazne mobilnosti osoblja

Odlazne mobilnosti studenata

Odlazne mobilnosti osoblja

Erasmus+ projekti

Kratki programi

Međunarodna stručna praksa

Bitni dokumenti

EVENTI
  • PILC konferencija
  • Žene bez PARdona
  • Gradina znanja
  • PAR Poduzetnički kamp
  • StartUp Europe Awards
CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE
VAUČERI
 
Svi programi
 
Turistički vodiči
 
Voditelj izrade i provedbe EU projekata
 
Voditelja poslova u turističkoj agenciji
 
 
 
 
 
 
PAR
  • O nama
  • Organizacijska struktura
  • Društveno odgovorno poslovanje
  • Konzultantske usluge
  • EU fondovi
  • Statut i pravilnici
  • Sustav kvalitete
logo PAR
STUDIJI
PREDDIPLOMSKI
  • Poslovno upravljanje
  • Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu
DIPLOMSKI
  • Upravljanje financijama
  • Upravljanje malim i srednjim poduzećima
  • Upravljanje u sportu
URED ZA ZNANOST
  • Katedre
  • Kolegiji
  • Predavači
  • Knjižnica
  • Izdavačka djelatnost
INTERNATIONAL
  • Ured za međunarodnu suradnju
EVENTI
  • PILC konferencija
  • Žene bez PARdona
  • Gradina znanja
  • PAR Poduzetnički kamp
  • StartUp Europe Awards
PAR STUDENT
  • Ured za studente
  • Sportska akademija
  • Centar za karijere
  • Studentski poduzetnički inkubator
  • Humanitarne akcije
UPISI
  • Dokumentacija
  • Modeli plaćanja
  • Ugovor
CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE
  • VAUČERI
  • Svi programi
  • Turistički vodiči
  • Voditelj izrade i provedbe EU projekata
    Voditelja poslova u turističkoj agenciji
PAR
  • O nama
  • Organizacijska struktura
  • Društveno odgovorno poslovanje
  • Konzultantske usluge
  • EU fondovi
  • Statut i pravilnici
  • Sustav kvalitete